Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Hubertus Bongaerts, dienstknecht en landbouwer, geboren te Nunhem op 20 oktober 1875, wonende te Neer en te Roggel, overleden te Roermond op 2 december 1939, zoon van Joannes Bongaerts en Christina van Herten.


Hij is getrouwd te Roggel op 26 januari 1912 met
Gertrudis Hubertin Alofs, geboren te Roggel op 19 april 1872, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 oktober 1916, dochter van Hendrik Alofs en Joanna Schreurs.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 17 april 1895 met Hendricus Hubertus Steijvers, landbouwer, geboren te Heythuysen op 4 maart 1865, wonende te Roggel, overleden aldaar op 22 januari 1911, zoon van Pieter Mathias Steijvers en Henrietta Wilhelmina van Gennep.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina