Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Petronella Beurskens, geboren te Haelen op 4 april 1884, wonende te Neer en te Haelen, overleden te Roermond op 18 april 1977, begraven te Leveroij op 21 april 1977, dochter van Johannes Beurskens en Maria Catharina Venner.


Zij is getrouwd te Haelen op 1 mei 1933 met
Lambert Hubert Mertens, landbouwer, geboren te Nederweert op 7 maart 1881, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 juli 1956, zoon van Carolus Mertens en Maria Anna Helena Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina