Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Martinus Hubertus Gorissen, houtbewerker, geboren te Haelen op 16 december 1907, overleden te Heythuysen op 22 juni 2001, begraven te Roggel, zoon van Theodorus Gorissen en Willemina Beurskens.


Hij is getrouwd te Haelen op 8 januari 1940 met
Christina Petronella Joosten, geboren te Haelen op 25 juni 1911, overleden te Roggel op 6 november 1995, begraven aldaar, dochter van Peter Jacob Hubert Joosten en Maria Gertrudis Hubertina op het Broek.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Godefrida, administratief en onderzoeksambtenaar, geboren te Roggel op 12 juni 1948, overleden te Eindhoven op 24 december 2006.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina