Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrina Peeters, geboren te Neer op 4 januari 1873, overleden te Baarlo op 31 maart 1927, dochter van Michiel Peeters en Magdalena Peeters.


Zij is getrouwd te Maasbree op 19 februari 1900 met
Petrus Mathias Geraedts, arbeider, geboren te Baarlo op 8 november 1869, overleden aldaar op 13 februari 1959, zoon van Hendricus Geraedts en Maria Wilms.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubertus Michiel, geboren te Swalmen op 18 juni 1900.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina