Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Michiel Hendriks, losarbeider, geboren te Heythuysen op 14 februari 1908, wonende te Roggel de Laak, overleden te Heythuysen op 18 mei 1999, begraven aldaar op 21 mei 1999, zoon van Peter Hubertus Hendriks en Maria Anna Josephina Hubertina Stoks.


Hij is getrouwd te Posterholt op 22 april 1940 met
Maria Cornelia Jeurissen, geboren te Posterholt op 22 juli 1912, overleden op 10 juni 1977, begraven te Heythuysen, dochter van Johannes Gerard Hubert Jeurissen en Gertrudis Rutten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina