Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catherine Frencken, dienstmeid, geboren te Roggel op 2 juli 1807, wonende te Grathem, overleden aldaar op 15 april 1849, dochter van Michael Vrencken en Helena Janssen.


Zij is getrouwd te Roggel op 7 januari 1832 met
Jacobus Verheijden, akkerman en landbouwer, geboren te Grathem op 14 augustus 1797, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 12 maart 1861, zoon van Laurentius Verheijden en Elisabetha Reijnders.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 5 mei 1852 met Anna Maria Groters, landbouwster, geboren te Neer op 15 juli 1822, wonende te Roggel, overleden aldaar op 26 mei 1889, dochter van Petrus Groeters en Wilhelmina Dings.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michiel, landbouwer, geboren te Grathem op 7 april 1838, wonende te Roggel, overleden aldaar op 27 mei 1890.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina