Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henriette Schrijnewerkers, geboren te Heythuysen op 2 december 1813, wonende te Roggel en te Neer, overleden te Heythuysen op 2 juni 1901, dochter van Gerardus Schrijnewerckers en Catharina Coolen.


Zij is getrouwd te Roggel op 19 januari 1847 met
Godefroid Timmermans, landbouwer, geboren te Roggel op 26 december 1813, wonende aldaar en te Neer, overleden te Roggel op 24 maart 1856, zoon van Willem Timmermans en Catharina Vrenken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Wilhelmus, geboren te Roggel op 1 december 1848, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 maart 1850.
  • 2 : Peter Theodorus, dagloner en landbouwer, geboren te Roggel op 25 januari 1851, wonende te Sint Odiliënberg, overleden aldaar op 26 november 1935.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 19 mei 1876 met Anna Maria Aerts, dagloonster en landbouwster, geboren te Weert op 30 juli 1845, overleden te Heythuysen op 25 oktober 1925, dochter van Gerardus Jacobus Aerts en Petronella Barbara Brouns.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina