Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Timmermans, naaister, geboren te Maasbree op 30 mei 1820, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 december 1888, dochter van Guillaume Timmermans en Gertrude Trepels.


Zij is getrouwd te Maasbree op 5 mei 1848 met
Joannes Joosten, dienstknecht, geboren te Maasbree op 7 juli 1822, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 februari 1892, zoon van Mathijs Joosten en Maria van Oijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, landbouwer, geboren te Maasbree rond 1858.
    Hij is getrouwd te Beesel op 2 mei 1890 met Maria Petronella Schoolmeesters, geboren te Beesel rond 1861, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 januari 1930, dochter van Godefridus Schoolmeesters en Joanna Verheijen.
    (Zij is later getrouwd te Beesel op 10 september 1897 met Johannes Josephus Joosten, geboren te Belfeld rond 1854, wonende te Beesel, overleden aldaar op 10 mei 1928, zoon van Arnoldus Joosten en Margaretha Hubertha Craan.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina