Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Godefroid Timmermans, landbouwer, geboren te Roggel op 26 december 1813, overleden aldaar op 24 maart 1856, zoon van Willem Timmermans en Catharina Vrenken.


Hij is getrouwd te Roggel op 19 januari 1847 met
Henriette Schrijnewerkers, geboren te Heythuysen op 2 december 1813, overleden aldaar op 2 juni 1901, dochter van Gerardus Schrijnewerckers en Catharina Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Wilhelmus, geboren te Roggel op 1 december 1848, overleden aldaar op 29 maart 1850.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina