Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Cornelis Verleijsdonk, landbouwer, geboren te Weert op 1 april 1859, overleden te Horn op 15 januari 1904, zoon van Peter Verleijsdonk en Maria Elisabeth Dirix.


Hij is getrouwd te Horn op 11 januari 1897 met
Margaretha Gijsen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Haelen op 27 februari 1845, overleden te Horn op 7 maart 1899, dochter van Jean Gijsen en Aldegonde van Herten.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 2 oktober 1877 met Laurentius Linssen, landbouwer, geboren te Horn op 18 augustus 1843, overleden aldaar op 15 januari 1893, zoon van Jean Linssen en Marie Digne Abrahams.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina