Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Dirix, geboren te Heythuysen op 23 oktober 1837, wonende te Weert, overleden te Horn op 19 februari 1920, dochter van Petrus Dirix en Anna Maria Kirckels.


Zij is getrouwd te Weert op 10 februari 1864 met
Peter Verleijsdonk, molenaarsknecht en landbouwer, geboren te Oirschot op 1 december 1838, wonende te Weert, overleden te Horn op 7 juni 1915, zoon van Hendrik Verleijsdonk en Cornelia Hoevenaars.

Uit dit huwelijk:
  • 6 : Cornelia, geboren te Baexem op 10 december 1872.
  • 7 : Peter Jozef, geboren te Baexem op 13 mei 1875, overleden te Horn op 30 augustus 1919.
  • 8 : Wilhelmina, geboren te Baexem op 10 november 1877.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina