Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Suzanne Kirsch, huishoudster, wonende te Reuland (B) en te Braelst (B).


Zij was gehuwd met
Thomas Steinbach, landbouwer, wonende te Reuland (B) en te Braelst (B).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Madeleine, geboren te Reuland (B) op 22 maart 1905, wonende te Verviers en te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 6 september 1931.
    Zij is getrouwd in het jaar 1926 met Jozef Meier, arbeider en tuinder, geboren te Heisingen (D) op 29 november 1899, wonende te Neer op de Bergestraat, te Roermond en te Verviers, zoon van Lorenz Meier en Anna Odilia Amalia Zimmermann.
    (Hij is later getrouwd in het jaar 1935 met Luise Trinenberg, geboren te Mönchen-Gladbach (D) op 30 december 1897, wonende te Kessel, te Neer op de Bergestraat en te Roermond.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina