Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Konings, geboren te Roggel op 29 december 1899, overleden te Nuth op 16 april 1987, begraven te Hoensbroek op 21 april 1987, dochter van Peter Mathijs Konings en Anna Maria Stappers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 1 februari 1918 met
Leonardus Tullemans, landbouwer, geboren te Weert op 14 juli 1896, overleden te Venray op 22 oktober 1968, zoon van Petrus Tullemans en Joanna Maria van Buel.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina