Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertina Naus.


Zij is getrouwd te Swalmen op 2 april 1869 met
Lambertus Hubertus Ramakers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Hubertus, landbouwer, geboren te Swalmen rond 1874.
    Hij is getrouwd te Beesel op 22 mei 1903 met Margaretha van Wijlick, geboren te Velden rond 1883, dochter van Jan van Wijlick en Petronella van Wijlick.
  • 3 : Cornelia Hubertina, geboren te Swalmen rond 1880, overleden te Beesel op 31 oktober 1922.
    Zij is getrouwd te Beesel op 18 oktober 1912 met Joannes Mathijs Wilhelmus Hubertus Sanders, landbouwer, geboren te Beesel rond 1874, zoon van Antonius Sanders en Anna Hubertina Heijnders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina