Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mechtildis Heldens, akkervrouw, geboren te Beesel op 12 februari 1820, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 februari 1867, dochter van Jacques Heldens en Jeanne Classens.


Zij is getrouwd te Beesel op 9 juli 1852 met
Jan Pieter Slabbers, akkerman, geboren te Beesel op 28 juni 1808, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 juni 1876, zoon van Godefridus Slabbers en Joanna Engelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria, dienstmeid, geboren te Beesel op 15 november 1854, wonende te Roggel en te Neer, overleden aldaar op 5 augustus 1922.
    Zij is getrouwd te Beesel op 2 mei 1884 met Theodorus Hubert Nijssen, dienstknecht, geboren te Neer op 30 september 1855, wonende te Beesel, overleden aldaar op 5 juni 1912, zoon van Jacobus Nijssen en Joanna Vestjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina