Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Catharina Hubertina Dietzenbacher, geboren te Roggel op 5 juni 1906, wonende aldaar, overleden te Roggel Heibloem op 10 december 1973, dochter van Johannes Hendrikus Dietzenbacher en Willemina Versteegen.


Zij is getrouwd te Roggel op 30 april 1943 met
Hubertus Willemsen, chauffeur en landbouwer, geboren te Helden op 16 mei 1900, wonende te Meijel en te Roggel, overleden aldaar op 18 november 1946, zoon van Johannes Antonius Willemsen en Hendrika Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Antonius, geboren te Roggel op 7 mei 1945, wonende aldaar, overleden te Roermond op 19 maart 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina