Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Munster, wonende te Grubbenvorst.


Zij was gehuwd met
Johan Hubers, wonende te Grubbenvorst.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard, landbouwer, geboren te Grubbenvorst op 12 juni 1833, overleden te Neer op 14 februari 1919.
    Hij is getrouwd te Grubbenvorst op 12 mei 1862 (1) met Anna Sibilla Verheijen.
    Hij was gehuwd (2) met Katharina Huberta de Swart, geboren te Swolgen (gem. Mierlo) op 22 november 1824, wonende te Neer Brumhold, overleden te Neer op 23 april 1896, dochter van Hendrikus de Swart en Dorothea Mercussen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina