Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Johanna Veugelers, geboren te Roggel op 1 oktober 1914, wonende te Buggenum, overleden te Roermond (Z) op 15 september 1980, begraven te Buggenum, dochter van Wilhelmus Hubertus Veugelers en Anna Maria Catharina Kessels.


Zij is getrouwd op 17 april 1944 met
Gerardus van Roij, geboren te Neer op 19 februari 1916, wonende te Buggenum, overleden te Roermond op 8 april 1988, zoon van Hendrikus Mathias Hubertus van Roij en Gertrudis Vullers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina