Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Wilhelmina Pijls, dienstmeid, geboren te Roggel op 13 september 1868, overleden te Baexem op 9 oktober 1947, begraven aldaar, dochter van Joannes Pijls en Margueritha Smeets.


Zij is getrouwd te Roggel op 13 april 1894 met
Johannes Hubertus Sillekens, geboren te Roggel op 7 januari 1867, overleden te Baexem op 5 maart 1957, begraven aldaar, zoon van Joannes Matheus Sillekens en Maria Schrijnewerkers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joseph, geboren te Roggel op 24 september 1899, overleden te Asten op 18 november 1976, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 21 februari 1930 met Maria Hubertina Kuijpers, geboren te Beeck Duisburg Hamborn (D) op 8 april 1901, overleden te Asten op 26 oktober 1977, dochter van Petrus Joannes Kuijpers en Johanna van Bommel.
  • 7 : Wilhelmus, RK priester en bisschop te Ketapang Borneo, geboren te Roggel op 6 juli 1911, overleden te Nijmegen op 9 mei 1981.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina