Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Boonen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 19 oktober 1918, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 december 1973, begraven aldaar, zoon van Wilhelmus Hubertus Boonen en Maria Hubertina Nijskens.


Hij was gehuwd met
Cornelia Catharina Sentjens, geboren te Heythuysen op 28 juni 1917, wonende aldaar, overleden op 16 augustus 1999, begraven te Heythuysen, dochter van Peter Theodorus Sentjens en Joanna Petronella Berghs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina