Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Fransiskus Hubertus Scheres, landbouwer, geboren te Roggel op 5 december 1898, wonende te Haelen, overleden te Horn (V) op 3 oktober 1986, begraven te Haelen op 7 oktober 1986, zoon van Peter Mathias Scheres en Petronella van Horne.


Hij is getrouwd te Haelen op 4 juni 1934 met
Petronella Hubertina Stoks, geboren te Haelen op 24 november 1901, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 29 september 1990, begraven te Haelen op 2 oktober 1990, dochter van Franciscus Stoks en Johanna Gertrudis Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Gertruda Maria, geboren te Haelen op 6 april 1935, wonende te Neer Napoleonsweg, overleden in het jaar 2013.
    Zij is getrouwd te Haelen op 26 februari 1962 met Gerardus Jacobus Hubertus van Heugten, electriciën, geboren te Neer op 8 december 1934, wonende te Neer Napoleonsweg, overleden te Heythuysen op 24 mei 2017, zoon van Jacobus Hubertus van Heugten en Anna Maria Hanssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina