Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henrina Vissers, naaister, geboren te Roggel op 30 april 1827, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 december 1893, dochter van Stephanus Vissers en Mechtilde Beeren.


Zij is getrouwd te Roggel op 14 oktober 1856 met
Peter Timmermans, kleermaker, geboren te Neer op 19 februari 1830, wonende aldaar, overleden te Roggel op 14 december 1898, zoon van Johannes Wilhelmus Timmermans en Elisabeth Wulms.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina