Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Laurent van Geeven, landbouwer en dagloner, geboren te Kessenich op 4 december 1736, wonende te Roggel, zoon van Leonard van de Ven en Elisabeth Stroux.


Hij is getrouwd te Roggel op 1 mei 1805 met
Joanna Cuypers, landbouwster, geboren te Heythuysen op 6 augustus 1761, wonende te Roggel, overleden aldaar op 20 augustus 1806, dochter van Petrus Cuypers en Lucia Kellers.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 4 mei 1788 voor de kerk met Mathieu Messemakers, landbouwer, geboren te Neer rond 1743, wonende te Roggel, overleden aldaar op 12 oktober 1803, zoon van Mathias Metzemaeckers en Maria Verrijcken.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonard, geboren te Roggel op 24 juli 1806, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 juli 1806.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina