Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonardus Hubertus Dings, arbeider stoomzuivelfabriek, geboren te Heythuysen op 21 november 1897, overleden aldaar op 7 november 1948, zoon van Hendrik Hubert Dings en Anna Maria Schreurs.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 22 april 1932 met
Maria Hubertina Petronella Hendriks, geboren te Heythuysen op 11 juni 1906, overleden te Roermond (Z) op 18 december 1979, begraven te Heythuysen, dochter van Peter Hubertus Hendriks en Maria Anna Josephina Hubertina Stoks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria P J, geboren te Heythuysen op 18 juni 1935, overleden op 25 maart 2004, begraven te Horn.
  • 2 : Peter Cornelis Servatius, geboren te Heythuysen op 26 februari 1937, overleden aldaar op 4 december 1989, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina