Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelia Josephina Hendriks, geboren te Buggenum op 14 maart 1906, overleden te Roermond (Z) op 2 december 1959, begraven te Buggenum, dochter van Wilhelmus Hendriks en Helena Eva Sillekens.


Zij is getrouwd te Buggenum op 13 februari 1933 met
Jacobus Hendrikus Hubertus Wiltschut, boomkweker, geboren te Buggenum op 1 januari 1906, overleden te Roermond (Z) op 19 mei 1995, begraven te Horn, zoon van Wilhelmus Wiltschut en Petronella Hubertina Joosten.
(Hij was later gehuwd met Maria Catharina Hendrikx, geboren te Horn op 13 juni 1920, overleden na 2000, begraven te Horn, dochter van Mathijs Hendrikx en Wilhelmina Hubertina Reijnders.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Wilhelmus Henricus, geboren te Haelen rond mei 1945, overleden te Roermond op 6 februari 1946.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 6 augustus 1947.
  • 3 : Maria Martina Petronella, geboren te Haelen rond april 1952, overleden aldaar op 17 juni 1952.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina