Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Johannes Hubertus Hendriks, landbouwer, geboren te Buggenum op 2 april 1902, overleden op 12 maart 1974, begraven te Buggenum, zoon van Wilhelmus Hendriks en Helena Eva Sillekens.


Hij is getrouwd te Buggenum op 18 juni 1928 met
Anna Maria Joosten, geboren te Horn op 9 december 1900, overleden te Roermond (Z) op 10 december 1983, begraven te Buggenum, dochter van Andreas Hubertus Joosten en Maria Opbroek.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, geboren te Buggenum op 30 april 1929, overleden te Roermond op 6 juni 1988, begraven te Buggenum.
    Zij is getrouwd te Haelen op 31 juli 1950 met Josephus Arnoldus van der Linden, landbouwer, geboren te Buggenum op 16 maart 1921, overleden te Roermond op 14 januari 2001, begraven te Buggenum op 18 januari 2001, zoon van Bartholomeus van der Linden en Anna Sophia Luijten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina