Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubertus Eijkenboum, rondventer en koopman in paraplu's, geboren te Neer op 18 mei 1842, overleden te Sittard op 8 april 1917, zoon van Johannes Eijkenbaum en Anna Maria Haan.


Hij is getrouwd te Sittard op 23 mei 1862 (1) met
Maria Gertrudis Olfers, rondventster, geboren te Born op 25 maart 1841, overleden te Sittard op 5 augustus 1889, dochter van Hendrik Olfers en Maria Gertruid Cremers.

Hij is getrouwd te Sittard op 19 juni 1891 (2) met
Maria Antoinetta Eulalia Vrijens, geboren te Beek rond 1865, dochter van Maria Jeanne Hubertina Vrijens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina