Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Haasen, smid, akkerman en gepasporteerd militair, geboren te Posterholt op 27 januari 1798, overleden te Roermond op 1 november 1865, zoon van Joannes Haasen en Gertrudis Roubroekx.


Hij is getrouwd te Posterholt op 8 juni 1828 met
Wilhelmina Alijda Jansen, vroedvrouw, geboren te Zwolle op 3 oktober 1804, overleden te Maasniel op 1 maart 1850, dochter van Berend Jansen en Elisabeth van der Vorst.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, geboren te Posterholt rond 1829.
  • 2 : Bernardus, geboren te Posterholt rond 1831.
  • 3 : Elisabeth, geboren te Posterholt rond 1835.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 7 mei 1836.
  • 6 : Doodgeboren zoon, geboren te Neer op 6 augustus 1839.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina