Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hendrina Janssen, geboren te Roggel op 31 december 1906, overleden te Horn op 9 december 1992, begraven te Baexem, dochter van Johannes Hubertus Janssen en Anna Gertrudis Konings.


Zij is getrouwd op 5 april 1929 (1) met
Antonius Hubertus Wilhelmus Geelen, metselaar en arbeider, geboren te Neer op 18 februari 1906, overleden aldaar op 1 september 1931, zoon van Johannes Geelen en Johanna van Horen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertruda Johanna, geboren te Neer op 15 mei 1930, overleden te Venlo op 1 maart 2004.

Zij is getrouwd te Roggel op 18 oktober 1935 (2) met
Peter Joannes Rijks, metselaar, geboren te Roggel op 19 november 1891, overleden te Roermond (Z) op 7 juni 1968, begraven te Baexem, zoon van Hendrik Rijks en Gertrudis Hubertina Vaesen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina