Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Lambertus Henricus van Herten, landbouwer, geboren te Neer op 26 december 1909, overleden te Herten op 10 januari 2000, begraven te Asselt op 14 januari 2000, zoon van Peter Egidius Hubertus van Herten en Maria Catharina Ramakers.


Hij was gehuwd met
Maria Gertrudis Christjaans, geboren op 9 september 1921, overleden te Roermond (Z) op 29 december 1979, begraven te Asselt op 3 januari 1980.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina