Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Kahlen, geboren te Bochum (D) rond 1884, wonende te Neer, overleden aldaar op 23 augustus 1918, dochter van Joseph Kahlen en Josephina Küper.


Zij was gehuwd met
Peter Nieskens, koopman, landbouwer, winkelier (snoep) en slager, geboren te Neer op 5 februari 1867, wonende te Dusseldorf (D), overleden te Neer op 13 juni 1938, zoon van Johannes Nieskens en Willemina Metsemakers.
(Hij is later getrouwd te Helden op 18 april 1921 met Gertrudis Joosten, naaister, geboren te Helden op 21 juli 1871, wonende te Neer op Gerheggen en te 's-Gravenhage, dochter van Engelbertus Joosten en Johanna Verlinden. (Zij is eerder getrouwd te Helden op 19 januari 1903 met Mathijs Lemmen, winkelier, geboren te Helden op 21 januari 1858, overleden aldaar op 5 september 1908, zoon van Johannes Lemmen en Cornelia Smolders.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina