Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelia Wilhelmina van Herten, geboren te Neer op 19 juni 1908, overleden te Heerlen op 30 mei 1986, begraven te Voerendaal op 3 juni 1986, dochter van Peter Egidius Hubertus van Herten en Maria Catharina Ramakers.


Zij is getrouwd te Swalmen op 19 september 1938 met
Johan Joseph Mosmuller, koopman, geboren te Nieuwenhagen op 25 maart 1902, overleden in het jaar 1993, begraven te Voerendaal, zoon van Peter Joseph Hubertus Mosmuller en Anna Gertruid Jurgens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina