Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Antonius Maria van den Beuken, schilder, winkelier en caféhouder, geboren te Roggel op 23 juni 1923, wonende aldaar, overleden te Roermond op 21 december 1969, begraven te Roggel, zoon van Hendrikus Petrus Hubertus van den Beuken en Anna Maria Wilhelmina van Ratingen.


Hij is getrouwd te Roggel op 31 januari 1950 met
Josephina Marciana van Heur, geboren te Roggel op 11 januari 1923, wonende aldaar, overleden te Horn op 16 november 2004, begraven te Roggel op 19 november 2004, dochter van Hubertus van Heur en Gertrudis Houben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina