Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Petronella Schreurs, dienstbode, geboren te Heythuysen op 23 januari 1920, overleden te Roermond op 9 juni 2020, dochter van Hendrikus Johannes Schreurs en Maria Gertrudis Rijks.


Zij is getrouwd te Neer op 2 augustus 1954 met
Godefridus Petrus Winkelmolen, timmerman, geboren te Neer op 20 oktober 1921, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 november 2007, begraven aldaar op 6 november 2007, zoon van Peter Hendrikus Hubertus Winkelmolen en Berdina Niessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus Bernardus Marie, onderhoudsmonteur, geboren te Neer op 20 juli 1955, wonende te Neer Napoleonsweg en te Brussel (B), overleden te Leuven (B) op 14 juni 1990, begraven te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina