Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Josephus Hubertus Jacobus van de Laar, koffiehuisbediende en hotelbediende, geboren te Kessenich op 14 juli 1883, overleden te Antwerpen op 2 november 1964, zoon van Lambert van de Laar en Helena Tegels.


Hij is getrouwd te Berchem (B) op 18 april 1911 met
Maria Huijsmans, geboren te Antwerpen op 18 mei 1885, overleden aldaar op 14 juli 1957, dochter van Franciscus Huijsmans en Maria Elisabeth Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacob Jozef Lambert, geboren te Antwerpen op 14 januari 1912.
  • 2 : Helena Hubertina Elisa Maria, geboren te Antwerpen op 22 augustus 1913.
  • 5 : Jozef Antoon Anna, geboren te Berchem (B) op 20 januari 1920.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina