Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Geelen, geboren te Roggel op 30 augustus 1917, wonende te Neer Vlaas, te Maarheeze en te Kessel-Eik, overleden te Haelen op 6 juni 2013, dochter van Andreas Geelen en Anna Catharina Mooren.


Zij is getrouwd te Maarheeze op 19 mei 1939 met
Louis Maas, landbouwer, geboren te Schimmert op 25 maart 1912, wonende te Roggel en te Kessel-Eik, overleden aldaar op 5 februari 1996, zoon van Jan Willem Maas en Maria Josephina Schoenmakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina