Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathias Casper Rijcks, landbouwer, geboren te Horn op 6 januari 1920, wonende aldaar, te Australie en te Neer Brumhold, zoon van Antoon Hubertus Rijcks en Maria Cornelia Hubertina Hamans.


Hij is getrouwd te Neer op 21 augustus 1953 met
Petronella Josephina van Roij, geboren te Neer op 29 februari 1928, wonende te Horn en te Australie, overleden aldaar op 12 maart 2017, dochter van Joseph Hubertus van Roij en Lucia Petronella Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina