Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Pringer, geboren te Neer op 10 juni 1916, overleden te Roermond op 8 mei 1996, dochter van August Alex Pringer en Elisabeth Vestjens.


Zij is getrouwd te Helden op 17 februari 1936 met
Leo Johannes Kessels, fabrieksarbeider en tuinier, geboren te Helden op 14 september 1910, zoon van Gerardus Kessels en Anna Maria Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Petrus Heinz, fabrieksarbeider, geboren te Neer op 29 september 1942, overleden op 20 november 2010, gecremeerd te Blerick op 25 november 2010.
    Hij is getrouwd te Roggel op 6 mei 1966 met Petronella Gertruda Maria Aelmans, fabrieksarbeidster, geboren te Roggel op 8 december 1945, overleden te Reuver op 2 april 1992, begraven aldaar, dochter van Wilhelmus Hubertus Aelmans en Hendrina Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina