Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

August Alex Pringer, zager, huisschilder, tuiniersknecht en arbeider, geboren te Krefeld (D) op 14 april 1893.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Vestjens, geboren te Neer op 11 januari 1890, dochter van Theodorus Hubertus Vestjens en Johanna Geraets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Neer op 10 juni 1916, overleden te Roermond op 8 mei 1996.
    Zij is getrouwd te Helden op 17 februari 1936 met Leo Johannes Kessels, fabrieksarbeider en tuinier, geboren te Helden op 14 september 1910, zoon van Gerardus Kessels en Anna Maria Houben.
  • 2 : Sibert Hendrik, geboren te Neer op 12 september 1921, overleden aldaar op 25 november 1921.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina