Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mercken Wagemans.


Zij was gehuwd met
Jan Verlinden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, geboren rond 1686, overleden te Neer op 5 december 1761.
    Zij is getrouwd te Neer op 27 september 1716 voor de kerk (1) met Bernardus Wagemans, overleden te Neer op 21 mei 1723.
    Zij is getrouwd te Neer op 23 februari 1727 voor de kerk (2) met Joannes Winckelmeulen, overleden te Neer op 22 april 1761.
    (Hij is eerder getrouwd te Nunhem op 28 november 1716 voor de kerk met Margareta Stockx, overleden te Nunhem op 14 mei 1723.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina