Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Frans Stephanus Nijs, molenaar, geboren te Horn op 2 oktober 1891, overleden te Ophoven op 29 juni 1971, zoon van Joannes Hubertus Nijs en Maria Catharina Cornelissen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 31 december 1920 met
Elisabeth Cornelia Deckers, geboren te Nederweert op 31 januari 1900, overleden te Maaseik op 24 januari 1987, dochter van Andreas Deckers en Anna Catharina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, geboren te Nederweert op 7 juni 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina