Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Hubertina Nijs, geboren te Horn op 7 augustus 1898, overleden te Roermond op 29 juni 1987, dochter van Joannes Hubertus Nijs en Maria Catharina Cornelissen.


Zij is getrouwd te Horn op 8 mei 1929 met
Hubert Jozef Franciscus Snijders, bakker, geboren te Beegden op 5 september 1900, overleden te Heythuysen op 11 januari 1984, zoon van Jozef Cornelus Snijders en Margaretha Hubertina Bongaerts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Jozef Johannes, geboren te Beegden op 18 januari 1935, overleden te Neer op 8 januari 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina