Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Margaretha Hubertina Nijs, geboren te Horn op 5 februari 1884, overleden te Roermond op 6 februari 1949, dochter van Joannes Hubertus Nijs en Maria Catharina Cornelissen.


Zij is getrouwd te Roermond op 20 augustus 1908 met
Christianus Hubertus Gijsen, koperslager, geboren te Roermond op 9 januari 1881, overleden aldaar op 27 december 1946, zoon van Lambertus Gijsen en Maria Elisabeth Hubertina Mackendas.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina