Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Aldegonde Christine op Otto.


Zij was gehuwd met
Egide Stoutemans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Margaretha, geboren te Nederweert rond 1746, overleden aldaar op 28 juli 1826.
    Zij was gehuwd met Jean Beijes, geboren te Nederweert rond 1729, overleden aldaar op 18 april 1812, zoon van Gabriel Beijes en Anne Helene Rombouts.
  • 2 : Michel, kapelaan en pastoor, geboren te Nederweert op 5 april 1750, overleden te Neer op 24 februari 1818.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina