Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertina Maria Klompen, lerares huishoudschool, geboren te Roggel op 20 juni 1926, overleden te Neer op 25 september 1963, dochter van Servaas Wilhelmus Klompen en Joanna Hendrina Maassen.


Zij is getrouwd te Neer op 19 juli 1955 met
Wilhelmus Petrus Jacobus Keiren, kantoorbediende en boekhouder, geboren te Helden op 30 april 1928, overleden te Heythuysen op 28 augustus 2014, gecremeerd op 2 september 2014, zoon van Pieter Franciscus Keiren en Anna Maria Wilhelmina Hubertina Ueberbach.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Johanna Elisabeth, geboren te Neer op 22 maart 1960, overleden in het jaar 1999.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina