Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Verstappen, landbouwer en grondwerker, geboren te Heythuysen op 5 juli 1914, wonende te Haelen en te Roggel, overleden te Roermond op 13 februari 1987, begraven te Roggel, zoon van Mathias Hubertus Verstappen en Cornelia Hubertina Kessels.


Hij is getrouwd te Roggel op 6 april 1945 met
Aldegonda Gerarda Brands, geboren te Roggel op 3 juni 1917, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 april 1972, dochter van Theodorus Brands en Anna Maria Houben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina