Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Raemakers, geboren te Roggel op 25 februari 1911, wonende aldaar, overleden te Stramproy (V) op 31 juli 1988, dochter van Sibertus Raemakers en Anna Maria Engelen.


Zij is getrouwd te Roggel op 17 april 1936 met
Johannes Hubertus Jeurninck, bakkersbediende, geboren te Grathem op 18 juli 1911, wonende aldaar, overleden te Weert (Z) op 25 januari 1987, zoon van Joannes Hubertus Jeurninck en Gertrudis Hubertina Midden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina