Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Hubertus Raemakers, landbouwer en uitvoerder, geboren te Roggel op 18 november 1906, overleden te Weert (Z) op 8 september 1983, begraven te Leveroij, zoon van Sibertus Raemakers en Anna Maria Engelen.


Hij is getrouwd te Roggel op 16 mei 1930 met
Maria Elisabeth op het Roodt, geboren te Elmpt (D) op 12 april 1906, overleden te Weert op 7 november 1987, dochter van Johann op het Roodt en Maria Christina Meviksen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina