Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelius Joosten, dagloner, gedoopt te Buggenum op 4 maart 1753, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 november 1820, zoon van Petrus Joosten en Joanna Janssen.


Hij is getrouwd op 30 januari 1814 voor de kerk met
Gertrudis van der Linden, dagloonster, gedoopt te Buggenum op 4 september 1767, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 juli 1849, dochter van Martinus van der Linden en Catharina van der Linden.
(Zij is eerder getrouwd te Buggenum op 10 augustus 1788 voor de kerk met Gerardus Peskens, mandenmaker, geboren rond 1765, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 19 mei 1812, zoon van Henricus Pesquens en Odilia Kreuen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina