Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Franssen, dienstbode, geboren te Roggel op 13 augustus 1892, overleden te Roermond op 26 september 1968, begraven te Grubbenvorst, dochter van Wilhelmus Franssen en Wilhelmina Petronella Reijnders.


Zij is getrouwd te Venlo op 5 mei 1924 met
Wilhelmus Martinus Hubertus Linssen, koperslager, geboren te Venlo op 10 november 1895, zoon van Wilhelmus Linssen en Catharina Christina Huijs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina