Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Cornelia Geuijen, dienstmeid, geboren te Roggel op 30 januari 1901, wonende te Meijel, te Roggel en te Beesel, overleden aldaar op 16 december 1946, dochter van Peter Geuijen en Anna Maria Lucia Colbers.


Zij is getrouwd te Roggel op 12 januari 1934 met
Jacobus Hubertus Peeters, dienstknecht, geboren te Neer op 7 september 1902, wonende te Beesel, overleden te Heerlen (Z) op 21 mei 1973, begraven te Beesel, zoon van Mathis Peeters en Margaretha Bergs.
(Hij was later gehuwd met Maria Agnes Aarts, geboren te Maasniel op 7 maart 1919, overleden te Sittard op 18 november 1995.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina